پایگاه اطلاع رسانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرم آباد

ارائه گزارش فعالیت ها ، عملکرد و برنامه ها

تولید و عرضه 1100تن گوشت مرغ آماده طبخ توسط مرغداران واحدهای گوشتی خرم آباد

مراد بیرانوند مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم آباد گفت : مرغداران واحدهای مرغ گوشتی خرم آباد از ابتدای آبانماه 96 به تدریج حدود ( 545800 ) قطعه جوجه یک روزه با نظارت و پیگیری جهاد کشاورزی ، تعاونی مرغداران و شبکه دامپزشکی خرم آباد وارد سالن پرورش خود کرده اند و از نیمه دوم آذر ماه تا ابتدای دیماه ، پس از 45 روز دوره پرورش ، روزانه به طور متوسط 35 تن گوشت مرغ آماده طبخ وارد بازار مصرف می شود . که از این مقدار، به طور متوسط روزانه حدود 20 تن گوشت مرغ مازاد بر نیاز خرم آباد به شهرستان ها و استان های همجوار صادر می شود وی پیش بینی کرد در پایان دوره پرورش بیش از 1100 تن گوشت مرغ (01) آماده طبخ به تدریج تولید و وارد بازار مصرف شود. مدیر جهاد کشاورزی خرم آباد ادامه داد با تمهیدات و برنامه ریزی های بعمل آمده توسط این مدیریت در راستای تعادل بین عرضه و تقاضای بازار مصرف و حمایت از مرغداران بیش از 2200 تن نهاده دان توسط تعاونی مرغداران و شرکت پشتیبانی امور دام استان در اختیار مرغدران واحدهای گوشتی شهرستان قرار گرفته است وی در پایان اعلام کرد با توجه به خنکی هوا و کشش بازار در نیمه دوم پاییز 96 نسبت به شهریور و مهرماه سال جاری 30 درصد افزایش جوجه ریزی در سطح واحدهای مرغداری گوشتی سهرستان داشته ایم.

  
نویسنده : حوزه مدیریت ; ساعت ۱٠:٢٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٦/٩/۱